sâmbătă, 31 martie 2012

Sa incepem..

   Sa fiu sincera nu stiu incotro ma indrept cu asta.. Tot ce stiu este ca am apasat butonul "Blog nou" dupa o cautare nereusita de reviews pentru niste produse pe care doream sa le cumpar. Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma documentez solid inainte sa cumpar ceva, in special daca acel ceva tine de make-up. Bine mai exista si scapari, recunosc, dar in majoritatea cazurilor..
   Dar sa revenim la motivul crearii acestui blog: negasind ceea ce cautam in acel moment m-am gandit cum si eu am incercat asta si aia, cum unele au dat rezultate foarte bune, in timp ce altele m-au dezamagit, cum in cautarile mele pentru produsul X am ajuns sa aflu despre produsul Y etc si cum n-ar fi rau sa scriu undeva aceste experiente; n-ar fi rau pentru altii si n-ar fi rau pentru mine - as tine un fel de evidenta.
   Acum de subliniat faptul ca nu ma pretind nici specialista in domeniu, nici n-am pregatire de vrun fel; iar cand zic domeniu ma refer la make-up pentru ca pe el o sa ma axez in principal. Sunt doar o studenta care petrece mai mult timp citind reviews, calculand shipping-ul si estimand cand o sa-i soseasca comanda, decat in magazine adevarate si care are o oarecare pasiune daunatoare portofelului ei pentru produse make-up and co.
   Asa ca de la acest blog va puteti astepta la reviews, la recomandari de genul 'what worked for me', la experiente cu diverse magazine online, la orice lucru random pe care l-am mai cumparat si de ce nu la bits din viata de zi cu zi. Posibil sa dublez unele posturi in engleza, posibil ca blogul sa se indrepte si in alte directii in viitor, posibil..
   Pentru moment insa inchei;)

Andreea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu